Microblading

Permiteți-mi să ghicesc: sunteți aici pentru că vă umpleți sprâncenele în fiecare zi, sunteți cam peste ea și vă gândiți oficial la microblading, forma semi-permanentă de tatuare a sprâncenelor.

Dar dacă ideea de microblading te sperie prea mult pentru a o încerca (există ceva despre machiajul permanent care se simte atât de … permanent), nu te sfii. Procesul nu numai că dăunează mai puțin decât crezi, dar rezultatele nu durează pentru totdeauna – ceea ce este o veste minunată dacă ești pe ganduri.

Pentru a răspunde la toate întrebările pe care le-ați putea avea despre microblading, am apelati la artistul de machiaj, esteticianul certificat și specialistul în tatuaje cosmetice . Continuați să derulați pentru a afla cum a decurs experiența ei și pentru a afla totul despre microblading, astfel încât și dvs. să aveți sprâncene perfecte fără toate eforturile suplimentare.

Ce este microbladingul pentru sprâncene?

Microbladarea manuală este un proces care implică ace mici, cu punct fin (în loc de aparat de tatuaj) care alcătuiesc o lamă și un mâner de unică folosință pentru a zgâria și a depune pigmentul simultan sub piele. Rezultatul? Păr de frunte cu aspect realist, care nu se spală.

Deci, microblading-ul este un tatuaj?

Da, dar și nu. Spre deosebire de tatuaje care durează pentru totdeauna, microblading este o formă de tatuaj semipermanent. Pentru microblading, se folosește un instrument manual care îmi permite să creez mișcări mai subțiri, mai precise, asemănătoare cu părul, care nu sunt la fel de adânc înrădăcinate în piele (în comparație cu, de exemplu, mișcările de păr create de un aparat de tatuaj).

Pigmentul diferă, de asemenea, de cel al unui tatuaj, deoarece este doar semipermanent, ceea ce înseamnă că corpul tău ajunge să-l metabolizeze, astfel încât să se estompeze și particulele de colorant sunt mai puțin concentrate în cerneală de microblading decât în ​​cerneală a unui tatuaj tradițional.

BEFORE AFTER

Sprâncenele noi sunt 50% mai întunecate și 15-20% mai dense.

Într-un interval de șapte zile, culoarea va dispărea și sprâncenele vor apărea mai naturale, dar rezultatul final va fi vizibil numai după corecție.