Hyaluron Pen – curs

Devino expert in Hyaluron Pen si creste-ti veniturile exponential, invata alaturi de mine!

Cui ii este adresat acest curs?

Cursul este recomandat tuturor persoanelor, care-si doresc o cariera in domeniul beauty, deoarece cunostiintele medicale nu sunt obligatorii , tehnica fiind non-invaziva.

Inscrie-te la CURS

Curs Hyaluron Pen

Ce BENEFICII aduce Hyaluron Pen?

Hyaluron Pen – PROGRAMA CURS

Povestea Hyaluron

Cum am descoperit eu Hyaluron Pen …

Lucrez în acest domeniu de 3 ani. De atunci au trecut ani plini de provocare in care munca, pasiunea și talentul mi-au adus satifactii si dezamagiri.

Inca de la inceputul carierei mi-am dorit sa devin trainer si sa transmite mai departe aceasta meserie. Imi doresc ca alte persoane sa nu mai treaca prin greutatile pe care le-am avut eu pana acum.

Cand m-am infuzat pentru prima oară cu hyaluron pen, m-am intrebat de ce m-am chinuit atația ani cu injectarea clasica și m-am gândit să împărtășească cu voi avantajele acestei proceduri absolut minunate.

Acidul hialuronic a fost pentru mine mereu un punct sensibil. Niciodată nu m-am gândit ca voi ajunge sa îl iubesc , și sa îmi doresc sa mi fac micile schimbari dorite cu ajutorul lui.

Dar cine credea ca provoaca dependentă, sustineam sus și tare ca majoritatea fetelor exagereaza!!De aceea, când am descoperit acum 3 ani Hyaluron Pen, m-am indragostit iremediabil de aceasta procedură și am aruncat la propriu din gândurile mele injectarea clasica, pentru că de fapt, durerea și vindecarea este incomparabila.

Ca să nu mai spun de acea anestezie puternica si deranjanta datorită acului și injecatarii în toată suprafața și nervii centrali ai buzelor .

De asemenea nu imi plăcea niciodata acea inflamare (minim 2 zile închisă în casa) ce persista pana la 7 zile ( vindecarea buzelor la injectarea clasica), uram efectiv masajul dureros de post procedura și frica „ galmelor ’, acele zone cu piele exfoliată și invinetita excesiv pentru că vasele de sânge îmi erau sparte sau intepate.

Dar din fericire am descoperit alternativa si astfel, am să vă explic mai jos de ce iubesc Hyaluron Pen.

Infuzarea acidului cu Hyaluron Pen este o metodă ultra-modernă de: volumizare a buzelor, umplerea ridurilor , conturarea fetei și eliminarea surplusului de grăsime de pe întregul corp , fără ac, fără durere și cu o vindecare rapidă și la fel de eficiența ca la injectarea clasica.

Rezultatul? Buze frumoase, piele sanatoasa, fără iritații și de durată!

Avantajele acestei metode de infuzare sunt:

  • nivel ridicat de igienă: aplicarea cremei anestezice ( pentru confortul clientei ) se realizează numai cu mănuși sterile iar crema folosită are compusi chimici care nu dezvoltă bacterii, astfel, riscul apariției vanatailor sau a suprainfectării este foarte scăzut;
  • realizarea procedurii se face cu ajutorul unui „ cartus ” de unica folosinta și al stiloului cu presiune fără ac, fără durere;
  • inflamatia și vanataile post procedura sunt diminuate în proportie de 85% ( vindecare rapidă 4 zile);
  • riscul spargerii vasului de sânge scade considerabil datorită metodei de infuzare prin microparticule astfel încât procedura să fie cât mai sigură și confortabila pentru clienta atât în timpul și cât și post procedura ;
  • pielea buzelor rămâne fină mai mult timp, acidul hialuronic realizând și o hidratare intensa;
  • este considerată o procedura natural – progresivă, formandu-se depozit și având optiunea de a avea „ acele buze naturale și carnoase dorite de toată lumea ” fără duck face.

Infuzarea acidului hialuronic prin metoda Hyaluron Pen se face de către un Tehnician Beauty, cu o pregătire specială în această tehnică pentru obținerea în timp a rezultatelor pentru un set de buze corect proporționat cu fața, mandibula, nasul și alte subtilități fine.

Cu drag, Alexandra 

Ai nevoie de mai multe detalii?